AJANVARAUS

Tervetuloa Petmobiilin ajanvaraukseen. Voi varata ajan kotikäynnille joko puhelimitse 050 5129490 (ma-to klo 8-20, pe 8-18 välisenä aikana sekä viikonloppuisin klo 10-15 välisenä aikana) tai sähköisen ajanvarauksen kautta 24/7 (HUOM! Kaikki vapaat ajat eivät ole avoinna sähköisessä ajanvarauksessa, joten soita jos et löydä sopivaa aikaa).  Vastaan puhelimeen aina, kun en ole kiinni potilastyössä ja mikäli et saa minua kiinni, soitan sinulle takaisin, kun vapaudun. Voit tarvittaessa jättää myös viestiä vastaajaan tai laittaa sähköpostia osoitteeseen info@petmobiili.fi. Ajanvarauksia en kuitenkaan tee sähköpostitse, mutta muihin kysymyksiin vastaan mielelläni.

Sähköisen ajanvarauksen kautta tulleet varaukset vahvistan vielä erikseen puhelimitse, jotta pystymme käymään läpi käynnin yksityiskohdat. Varmista siis, että yhteystietosi tulevat varaukseen oikein.

Lemmikin hoitohistorian voi toimittaa jo ennen ensimmäistä käyntiä minulle sähköpostilla (info@petmobiili.fi).

HUOM! Kotikäyntien peruutukset tulee tehdä viimeistään käyntipäivän aamuna klo 8.00 mennessä puhelimitse,tekstiviestillä tai sähköpostilla (info@petmobiili.fi). Peruuttamattomista käynneistä lähetän 80€ laskun.