– ELÄINLÄÄKÄRI KOTIIN – info@petmobiili.fi | 050 5129490
– ELÄINLÄÄKÄRI KOTIIN – info@petmobiili.fi | 050 5129490

AJANVARAUS

HUOM! Koronavirustilanteen vuoksi kotikäynneillä tulisi olla vain täysin terveitä henkilöitä tilanteessa läsnä (myös flunssa luetaan sairaudeksi). 

Syyslomalla 17.10.-23.10.2022

Tervetuloa Petmobiilin ajanvaraukseen. Voit varata ajan kotikäynnille joko puhelimitse 050 5129490 (ma-to klo 8-20 ja pe 8-17 välisenä aikana tai sähköisen ajanvarauksen kautta 24/7 (HUOM! Kaikki vapaat ajat eivät välttämättä ole avoinna sähköisessä ajanvarauksessa, joten soita tai laita viestiä jos et löydä sopivaa aikaa).  Vastaan puhelimeen aina, kun en ole kiinni potilastyössä ja mikäli et saa minua kiinni, soitan sinulle takaisin, kun vapaudun. Voit tarvittaessa jättää myös viestiä vastaajaan tai laittaa sähköpostia osoitteeseen info@petmobiili.fi.

Sähköisen ajanvarauksen kautta tulleet varaukset vahvistan tarvittaessa vielä erikseen puhelimitse tai sähköpostitse, jotta pystymme käymään läpi käynnin yksityiskohdat. Varmista siis, että yhteystietosi tulevat varaukseen oikein.

Lemmikin hoitohistorian voi toimittaa jo ennen ensimmäistä käyntiä minulle sähköpostilla (info@petmobiili.fi).

HUOM! Kotikäyntien peruutukset tulee tehdä viimeistään käyntipäivän aamuna klo 8.00 mennessä puhelimitse,tekstiviestillä tai sähköpostilla (info@petmobiili.fi). Peruuttamattomista käynneistä lähetän 85€ laskun.