– ELÄINLÄÄKÄRI KOTIIN – info@petmobiili.fi | 050 5129490
– ELÄINLÄÄKÄRI KOTIIN – info@petmobiili.fi | 050 5129490

KOTIKÄYNTI

Eläinlääkärin kotikäynti on Petmobiilin ainoa palvelumuoto, yrityksellä ei ole kiinteää toimipaikkaa.  Petmobiili tekee lemmikkien kotikäyntejä Espoossa, Vantaalla, Helsingissä sekä (Länsi-)Uudellamaalla, mutta sopimuksesta myös näiden alueiden ulkopuolella. Kotikäynnin etuja eläimelle on sen stressittömyys. Eläin ei ahdistu matkasta eikä vieraasta paikasta ja sen hajuista ja äänistä. 

 – Kiireettömät sairastapaukset

 – Ensiapu

 – Rokotukset ja mikrosirutus

 – Lemmikkieläinpassi ja ekinokokkitodistukset matkustaville

 – Terveystarkastukset

 – Pentutarkastukset ja tiineysultraäänitutkimukset

 – Veri- ja virtsanäytetutkimukset, ulostenäytteet

 – Ihotutkimukset ja hoito

 – Sisätautien tutkimus ja hoito

 – Pienet kirurgiset toimenpiteet (haavat, koepalat, kissojen kastraatiot, pienet ihokasvaimet)

 – Lemmikin eutanasia kotona ( koira, kissa, kani ja jyrsijät) 

Petmobiilissa pystyn tutkimaan odottaessa verinäytteistä verenkuvan sekä peruselinarvoja Idexxin kemian analysaattoreilla. Vastaukset näihin saadaan käynnin aikana. Mikäli lemmikistä tarvitaan erikoisarvoja, jota en pysty laboratoriossani tutkimaan, käsittelen ja lähetän verinäytteet sekä tarvittaessa myös virtsanäytteiden jatkotutkimukset  ulkopuoliseen laboratorioon (Idexx tai Laboklin). Autossa on pieni varasto peruslääkkeitä, joten todennäköisesti lemmikki saa tarvitsemansa lääkkeet kotiin, eikä erillistä apteekkikäyntiä tarvita. Myös lääkeshampoita ja ravintolisiä on tarjolla rajallinen valikoima. 

Maksutapoina käyvät käteinen sekä korttimaksut, kuten pankkikortti ja tyypillisimmät luottokortit (Visa Electron, Visa, MasterCard). Mikäli tarvitsette maksuaikaa lemmikkinne hoitoa varten, voi käyntimaksun hoitaa myös Klarnan kautta ja valita haluamanne maksutavan . Tutustu: Klarna instore maksuehdot