– ELÄINLÄÄKÄRI KOTIIN – info@petmobiili.fi | 050 5129490
– ELÄINLÄÄKÄRI KOTIIN – info@petmobiili.fi | 050 5129490

Etusivu

Petmobiili on liikkuva eläinklinikka, jossa mahdollisuudet perustason pieneläinlääkintään. Petmobiilin avulla  hoituvat terveystarkastukset, kiireettömät sairaskäynnit, rokotukset, tunnistusmerkinnät, verinäytetutkimukset sekä peruslaboratoriotutkimukset, ulostenäytteet, sekä eutanasia kotona rauhallisessa ympäristössä. Palvelu on ihanteellinen ratkaisu vanhoille eläimille, usean eläimen perheille, sekä ihmisille, joille klinikalle lähteminen on hankalaa. Lisäksi palvelu tarjoaa turvallisemman ja hygieenisemmän vaihtoehdon kasvattajille pentuetarkastuksia sekä pentujen hoitoa varten. Lemmikin hoito tapahtuu pääsääntöisesti asiakkaan kotona, mutta hoito on mahdollista suorittaa myös autoon tehdyssä pienessä tutkimushuoneessa. 

Petmobiilin voi kutsua myös näyttelyihin hoitamaan eläinlääkärin tehtäviä tai esim pentutreffeille kimpparokotuksia tekemään. Kysy lisää jos kiinnostuit.

Ajanvaraus puhelimitse 050 5129490 ma-to klo 8.00-20 ja pe 8-18 välisenä aikana.

Huomaathan, että potilaskäynnillä en voi vastata puhelimeen, joten jätä viestiä vastaajaani ,niin soitan sinulle takaisin, kun vapaudun. Vaihtoehtoisesti voit varata kotikäynnin myös nettiajanvarauksen kautta tai laittaa viestiä yhteydenottolomakkeen kautta.

HUOM! Nettiajanvaraukset vahvistan aina henkilökohtaisesti , joten tarkistathan yhteystietosi varausta tehdessäsi. 

VARAA AIKA